برگه زردآلو

زردآلو گونه ای از خانواده گلسرخیان است. این درخت کوچک که میوه آن خوراکی است از دوران پیش تاریخی کشت می شد.

تولید زردآلو در سال ۲۰۱۷ برابر ۴.۳ میلیون تن بوده است که ترکیه با ۲۳ درصد بیشترین سهم را در تولید این محصول داشته است. سایر تولیدکنندگان اصلی این محصول ازبکستان، ایتالیا، الجزیره و ایران هستند.

درخت زردآلو برای هزاران سال در دامنه های کوه ها در آسیا و حداقل برای دو هزار سال در اروپا رشد کرده است. گونه زردآلو متعلق به جنس Prunus است. این گونه به منطقه جغرافیایی وسیعی تعلق دارد.در حفاری های باستان شناسی در منطقه گارنی (Garni) در ارمنستان دانه آن پیدا شده است. با وجود تعداد زیاد گونه های این میوه که در ارمنستان می رویند یعنی حدود ۵۰ گونه، تصور می شود که منشا آن در ارمنستان باشد. اما بر طبق اظهارات واویلوف مبدا پیدایش زردآلو منطقه ای از چین است و اهلی شدن آن نیز در همین منطقه صورت گرفته است. با مرور زمان و از طریق روش انتخاب، درختان زردآلوی برتر تکثیر شدند. مشخص شده است که درختانی که امروزه در آمریکا کشت می شوند، منشا اروپایی دارند.

زردآلو میوه بسیار خوشمزه و خوشرنگ است که در سراسر دنیا طرفداران خودش را دارد. این میوه در بسیاری از کشورها کمیاب و گران است، اما در فصل تابستان در ایران به وفور دیده می شود. طرز تهیه برگه زردآلو یا همان قیسی بسیار آسان است. فقط نیاز به صرف زمان و دقت کافی دارد. برای طرز تهیه برگه یاپر زردآلویا قیسی دو روش ساده وجود دارد. روش استفاده از هوای آزاد که چند روز زمان می برد و روش استفاده از فر گاز که با استفاده از آن در عرض چند ساعت آماده می شود.

طرز تهیه برگه زردآلو در خانه در هوای آزاد

ابتدا زردآلو را از وسط نصف کنید و هسته آن را بیرون بیاورید. سپس در یک سبد که هوا کاملا از زیر آن خارج می شود، دستمال سفید و تمیزی بیندازید و زردآلوها را روی دستمال بچینید. سپس دستمال دیگری روی آنها بگذارید. حالا زردآلوهای داخل سبد را یک تا دو روز جلوی آفتاب قرار دهید. یادتان باشد هر چند ساعت یکبار زردآلوها را پشت و رو کنید تا آب آنها کاملا خشک شود. بعد از حدود دو تا سه روز می توانید آن را سایه خشک کنید؛ یعنی دیگر لازم نیست که جلوی آفتاب باشد.

برگه زردآلو

طرز تهیه برگه زردآلو با فر گاز

ابتدا زردآلوها را از وسط دو نیم کنید، هسته را در آورید و روی سینی فر بگذارید. فر را داغ کنید و سینی محتوی برگه ها را در فر داغ قرار دهید. حرارت فر را روی حداقل تنظیم کنید. در فر را کمی باز بگذارید و مرتب به آنها سر بزنید. اگر لازم است آنها را زیر و رو و جا به جا کنید تا نسوزند. وقتی که خشک شدند سینی را از فر خارج کنید.

نگهداری برگه های زردآلو

پس از اینکه زردآلوها آب خود را از دست دادند و خشک شدند، آنها را درون ظرفی نگهداری کنید و در جای خشک و خنک قرار دهید.

خواص برگه زردآلو

زردآلو میوه ای کوهستانی است و در ییلاقات به عمل می آید. میوه زردآلو طبیعتی سرد و تر دارد، اما نوع شیرین آن خاصیت گرم تری دارد. زردآلو ارزش غذایی بالایی دارد؛ این میوه دارای مقادیر زیادی قند طبیعی است که راحت هضم می شوند. علاوه بر آن شامل ویتامین های A ،C ، ریبوفلاوین (B2) و نیاسین(B3) است. این میوه شامل کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، گوگرد، سدیم و مقدار کمی مس، آهن و روی است.

ورزشکاران می توانند از این میوه بعد از ورزش استفاده کنند. در زمستان می توانند از برگه زردآلو استفاده کنید و در تابستان اگر می خواهند همراه آب باشد از برگه زردآلو خیسانده در آب استفاده شود.

برای برطرف شدن گرفتگی های مجاری عروق نیز می توان از این میوه استفاده کرد. زردآلو خاصیت آرام بخشی و نشاط آوری دارد. خوردن آن به بیماران قلبی نیز توصیه می شود. زردآلو به علت داشتن مقداری اسید سالسیلیک، برای درد مفاصل و رماتیسم مفید است، اما در نظر داشته باشید که نمی توان از میوه ها به عنوان درمان اصلی استفاده کرد. در برگه زردآلو مقادیری ویتامین D وجود دارد که در رشد استخوان و دندان ها بسیار موثر است.

مصرف برگه زردآلو سبب هضم غذا می شود و از یبوست جلوگیری می کند؛ برای استفاده از آن ابتدا برگه ها را با آب بشویید، سپس را در آب خیس کنید و بگذارید یک شب بماند. سپس یک عدد لیموترش در آن بیندازید و صبح ناشتا ، برگه خیس خورده را همراه با آب آن میل کنید. این ترکیب برای رفع یبوست بسیار مفید است. وجود فلوئور در زردآلو از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند. زردآلو در برطرف کردن تشنگی نیز موثر است.

زردآلو حاوی آنتی اکسیدان بالایی است. بیشترین میزان آنتی اکسیدان آن متعلق به فلاونوئید پلی فنولیک مانند لوتئین، زآگزانتین و بتاکریپتو گزانتین هاست. مجموعه این خواص باعث حفاظت بیشتر سلول ها در برابر رادیکال های آزاد اکسیژن می شود.

هویج و زردآلو در میان سبزیجات و میوه ها بیشترین مقدار بتاکاروتن را دارند؛ این ماده از پوست در برابر اشعه ماواری بنفش محافظت می کند.

برای برطرف شدن خشکی پوست چندبرگه خشک زردآلورا در روغن زیتون خیس کنید، سپس بکوبید و بصورت ماسک روی پوست صورت بگذارید. برای ترک دست و پا هم می توانید از ترکیب برگه زردآلو که در روغن بادام زمینی خیس شده، استفاده کنید. برای رفع چروک صورت نیز آب زردآلوی تازه را با کمی شیر و عسل مخلوط کنید، بعد از اینکه پوست خود را شستید، با این ترکیب ماساژ دهید.

زرد آلو میوه ای پرخاصیت است. برای کسانی قصد اضافه کردن وزن خود را دارند استفاده از جوشانده برگ زردآلو توصیه می شود. این جوشانده اشتها آور است. هسته زردآلو نیز خواص زیادی دارد؛ ضد صرفه بودن و تصفیه کنندگی خون نیز بخشی از این خواص است.

زردآلو بازکننده گرفتگی های مجاری عروق و نرم کنند سفتی هاست. شیرین و ملین است و گفته می شود می تواند بوی بد دهان را از بین ببرد. خیس کرد برگه زردآلو تشنگی را فرو می نشاند.

اگر مغزهسته زردآلو تلخ باشد، طبع آن گرم و خشک است. دانه شیرین آن تقویت کننده نیروی جنسی است و چون دیرهضم است باید با نمک بو داده و خورده شود.

چکاندن چند قطره روغن مغز تلخ هسته این میوه در گوش، سبب تسکین درد گوش می شود. زردآلو پوست، مخاط و مو را تقویت می کند و آلرژی های پوستی را برطرف می سازد و روغن هسته آن پوست را لطیف می کند. پماد شکوفه زردآلو، زخم های پوستی را التیام می بخشد و درد و ورم را تسکین می دهد.

تقویت SEO در وب سایت وردپرس

نکاتی در زمینه روانشناسی برای اثربخشی وب سایت شما

آیا تجارت الکترونیک شما برای بازگشت به مدرسه آماده است؟

زردآلو ,برگه ,میوه ,استفاده ,های ,آب ,برگه زردآلو ,می شود ,این میوه ,را از ,استفاده از

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

atarinasim mpa urteworksour amabek taitradrirea venuss dexcnabgolfpas daramadenterneti cat-42 neginewkavir